Alegerea verighetelor pentru nuntă este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua în legătură cu ziua cea mare. Nu numai că le veți purta toată viața, dar ele vor fi un simbol al relației voastre și este esențial să simțiți că verighetele alese vă reprezintă. Dacă te pregătești de nuntă, dar încă ai dileme legate de ce tip de verighete să cumpărați, iată câteva sfaturi de care să ții cont pentru a face cea mai bună alegere.

Aloca un buget mai generos față de cel pe care ai fi dispusă să-l dai pentru bijuteriile obișnuite.Dacă începeți căutarea verighetelor cu aproximativ șase luni înainte de data cea mare, veți avea suficient timp la dispoziție pentru a face cea mai bună alegere și pentru a găsi niște bijuterii de calitate, care să reziste zeci de ani de acum încolo, la un preț care să nu vă dea complet peste cap bugetul pentru nuntă.

Alegeti dimensiunea corecta si latimea potrivita . Multe mirese aleg să poarte verigheta și inelul de logodnă pe același deget, așa că este important ca lățimea verighetei să nu te jeneze.

Gândiți-vă că veți purta aceste inele și peste zeci de ani, așa că cel mai bine este să alegeți un stil clasic și elegant, dar care să fie pe placul amândurora. Verighetele voastre pot deveni moșteniri de familie neprețuite, încărcate de o valoare sentimentală greu de egalat .

Probabil unul dintre cele mai frumoase și romantice lucruri pe care le poți face este să inscripționezi pe verighete un mesaj cu o semnificație specială pentru voi doi. Avantajul este că puteți fi cât de creativi vreți la acest capitol, bijutierii sunt flexibili și reușesc să satisfacă și cele mai mari pretenții ale clienților care își doresc un anumit tip de gravură.
Succes !

Biserica Sfânta Treime Cumpana en provence Events Imago Mamaia Filmari nunti Filmari nunti constanta Fotograf Botez Fotograf Botez Constanta Fotograf Constanta Fotograf Majorat Fotograf Majorat Constanta Fotograf Mot Fotograf Navodari Fotograf Nunta Fotograf Nunta Constanta Imperial Events Restaurant Galla Ballroom Restaurant Gociman Restaurant Sailors Sedinta foto Stare civila Trash the dress