Pentru a-ti face cat mai usoara misiunea de a alege buchetul de mireasa perfect pentru tine, iti dam cateva sfaturi .
Buchetul va fi cel mai frumos accesoriu pe care il vei purta la nunta. Florile vor fi admirate si fotografiate indelung. Ele vor fi in concordanta cu stilul nuntii  tale. 

Alege ce iti doresti tu, mireasa! Prietena sau mama sunt doar sfatuitori, vedeta preferata este doar o imagine, iar revistele si internetul doar mijloace de inspiratie. Tu, impreuna cu florarul veti hotari ce buchet este perfect pentru tine!

Florile din buchetul tău trebuie să fie în armonie cu rochia de mireasă, dar și cu accesoriile alese. Cu cât materialul și croiala rochiei sunt mai simple, cu atât mai elaborat poate fi buchetul.

Un buchet alcătuit din flori de sezon va arăta întotdeauna minunat și în ton cu atmosfera și, în plus, se va păstra proaspăt mai mult timp. Vara și primăvara ai o multitudine de opțiuni din care să alegi, iar toamna te poți orienta și spre combinații de buchete care să includă fructe sau flori în nuanțe de portocaliu, galben sau arămiu.

Nu uita să respecți și una dintre cele mai îndrăgite tradiții privind buchetul de mireasă, și anume aruncarea acestuia. Astăzi, există superstiția că femeia care va prinde buchetul se va mărita următoarea, așa că nu e de mirare că este unul dintre cele mai așteptate și frumoase momente ale petrecerii de nuntă.

Biserica Sfânta Treime Cumpana en provence Events Imago Mamaia Filmari nunti Filmari nunti constanta Fotograf Botez Fotograf Botez Constanta Fotograf Constanta Fotograf Majorat Fotograf Majorat Constanta Fotograf Mot Fotograf Navodari Fotograf Nunta Fotograf Nunta Constanta Imperial Events Restaurant Galla Ballroom Restaurant Gociman Restaurant Sailors Sedinta foto Stare civila Trash the dress