Dansul mirilor a fost si va fi mereu cel mai important moment de dans din viata unui cuplu. Conform traditiei, in deschiderea nuntii mirii vor dansa in fata invitatilor un dans in pereche. Acest moment reprezinta inceputul oficial al petrecerii, fiind un „aperitiv” pentru atmosfera serii.

Dansul este sinonimul pentru distractie. Ce poate sa fie mai frumos decat amintirea unei nunti unde s-a dansat toata noaptea?

Dansul este un moment important al nuntii, iar mirii au nevoie sa apeleze la un specialist pentru a-i invata pasii pe melodia preferata.Fiecare cuplu este unic, la fel trebuie sa fie si abordarea instructorului cand vine vorba de pregatirea dansului.

In momentul in care isi aleg instructorul trebuie sa fie suta la suta convinsi ca acesta poate sa ii ajute in crearea unui moment magic care sa le reprezinte povestea de dragoste.

Coregrafiile pot fi moderne, coregrafii pe colaje, coregrafii in care si invitatii sunt implicati, coregrafia miresei surpriza pentru mire, dar prefarata va fi mereu coregrafia romantica.

Nimic nu este mai frumos decat momentul acela cand mirele si mireasa se uita unul in ochii celuilalt in timpului dansului.

Toate aceste momente vor fi surprinse de fotograful de nunta si videograful profesionist , pentru a fi retraite peste ani , cu aceeasi emotie .

Biserica Sfânta Treime Cumpana en provence Events Imago Mamaia Filmari nunti Filmari nunti constanta Fotograf Botez Fotograf Botez Constanta Fotograf Constanta Fotograf Majorat Fotograf Majorat Constanta Fotograf Mot Fotograf Navodari Fotograf Nunta Fotograf Nunta Constanta Imperial Events Restaurant Galla Ballroom Restaurant Gociman Restaurant Sailors Sedinta foto Stare civila Trash the dress