Raluca & Dan

decembrie 17, 2023
decembrie 17, 2023 admin

Raluca & Dan

Fotograf Mangalia

Fotografiind Dragostea la Marea Neagră: Nunta Raluca & Dan

Recent, am avut privilegiul de a fotografia nunta magnifică a lui Raluca și Dan, un cuplu fermecător stabilit în Elveția, dar care și-au adus iubirea în orașul natal, Constanța, pentru a-și uni destinele pe malurile Mării Negre.

Starea civila a fost oficiată de primarul localității, adăugând un aer solemn și autentic evenimentului. În fața prietenilor și familiei, Raluca și Dan au spus DA,  sub cerul senin și cu sunetul valurilor care serveau ca o coloană sonoră naturală.

Fotografiile de la sesiunea oficială au capturat momente adânc emoționante: râsuri sincere, priviri pline de iubire și gesturi tandre care vorbesc despre legătura puternică dintre cei doi.

Petrecerea care a urmat a fost un adevărat spectacol de bucurie și voie bună, găzduită la o locație surprinzătoare, restaurant Sailors din Eforie Nord unde atmosfera s-a încins odată cu dansurile și toasturile. O selecție de shot-uri sofisticate a adus o notă de distracție și relaxare în atmosfera festivă, demonstrând că Raluca și Dan știu cum să se distreze pe cinste.

Această nuntă a fost mai mult decât un simplu eveniment social; a fost o experiență autentică, o sărbătoare a iubirii care traversează continente. Fotografiile surprind nu doar evenimentul în sine, ci și energia și pasiunea cuplului care au ales să-și înceapă călătoria împreună într-un colț special al lumii, aducând un pic din farmecul elvețian pe plajele românești.

, , , , ,