Roxana & Mihai

aprilie 11, 2023 admin

Roxana & Mihai

Filmari Nunti

Sunt extrem de fericit sa va pot spune ca am avut onoarea sa filmez si sa fotografiez nunta verisoarei mele, Roxana, si a sotului ei, Mihai. A fost o zi plina de emotii si bucurii, iar eu am avut privilegiul sa capturez fiecare moment si sa il transform intr-o amintire de neuitat pentru cuplul proaspat casatorit.

La fel ca orice alt cuplu, Roxana si Mihai si-au dorit o nunta perfecta, iar eu am fost alaturi de ei pentru a-i ajuta sa-si indeplineasca visul. Am colaborat cu un fotograf de nunta profesionist si impreuna am creat cele mai frumoase imagini care sa redea intimitatea si emotia momentului.

De la pregatirile de dimineata, cand Roxana si-a pus rochia de mireasa, pana la ceremonia religioasa si petrecerea care a urmat, fiecare detaliu a fost important pentru noi si am incercat sa il surprindem in modul cel mai frumos posibil. Am ales cele mai potrivite cadre si unghiuri pentru fiecare fotografie si filmare, astfel incat cuplul sa poata sa se bucure de ele pentru totdeauna.

Bucuria si iubirea mirilor s-au vazut in fiecare moment, iar eu am fost martor la cele mai frumoase emotii si gesturi de afectiune. De la privirile tandre si imbratisarile calde, pana la dansul mirilor si distractia de la petrecere, totul a fost perfect.

A fost o experienta unica si minunata sa pot sa contribui la realizarea acestui moment special din viata lor. Sunt mandru de munca pe care am depus-o si de rezultatele obtinute. Sper sa pastrez mereu legatura cu Roxana si Mihai si sa le pot oferi mereu amintiri frumoase despre ziua lor de nunta.

In concluzie, pot spune cu siguranta ca fotografierea si filmarea unei nunti este o adevarata arta, care necesita atentie la detalii si multa pasiune. Sunt recunoscator ca am avut ocazia sa ma implic in realizarea acestei nunti si sa creez amintiri de neuitat pentru cei doi miri.