Daniela & Alexandru

aprilie 9, 2023 admin

Daniela & Alexandru

Filmari nunti

Nunta lui Daniela și Alexandru a fost una deosebită, plină de tradiție și respect pentru valorile familiei. Acești tineri frumoși și îndrăgostiți și-au unit destinele într-un cadru impresionant, sub privirile atente ale familiilor și a celor dragi.

În ziua nunții, atmosfera a fost plină de emoție și fericire. Mirii s-au pregătit cu multă grijă pentru momentul lor special, în timp ce fotograful de nuntă din Constanța captura fiecare moment important. De la pregătirile de dimineață, până la ceremonia de nuntă și petrecerea de după, fiecare moment a fost surprins cu atenție de fotograful profesionist.

Pe lângă fotograful de nuntă, a fost prezent și un videograf specializat în filmări de nuntă, pentru a surprinde și mai multe amintiri ale acestei zile importante. Filmările vor fi un mijloc minunat prin care mirii vor putea revedea momentele cheie ale nunții lor, de-a lungul anilor.

Ceea ce a făcut această nuntă specială au fost tradițiile armanești de care mirii s-au ținut cu strictețe. Cei doi și-au dorit să păstreze obiceiurile și valorile strămoșilor lor, pentru a-i aduce astfel în prezent și a le transmite mai departe. Pregătirile au început cu mult timp înainte, deoarece respectarea tradițiilor presupune o atenție specială acordată detaliilor.

În această zi specială, mirele și mireasa au fost însoțiți de părinți, nași și prieteni apropiați, iar momentul a fost unul plin de emoție.

După ceremonia religioasă, petrecerea a avut loc într-un local renumit din Constanța, unde invitații s-au distrat și au dansat până în zori. Mirele și mireasa au fost în centrul atenției, fiind o pereche perfectă care a făcut ca toți cei prezenți să se simtă bine și să se bucure de această zi specială.

Fotograful de nuntă din Constanța a reușit să surprindă cu talent și pricepere.