Andreea & Bogdan

aprilie 7, 2023 admin

Andreea & Bogdan

Filmari nunti

Nunta lui Andreea și Bogdan a fost o zi specială, plină de bucurie, iubire și distracție. Cuplul a ales să își imortalizeze momentele unice printr-un fotograf de nuntă profesionist și filmări de nuntă, pentru a putea reveni mereu cu drag la aceste amintiri.

În ziua nunții, cuplul s-a pregătit împreună cu familiile și a fost mereu înconjurat de zâmbete și urări frumoase. În plus, unul dintre momentele favorite ale nunții a fost sesiunea foto cu cățelul lor de rasă Akita, care a fost cu adevărat o prezență adorabilă și neașteptată în fotografiile de nuntă.

De asemenea, petrecerea de la nunta lor a fost una plină de energie și distracție. Cuplul a pregătit o mulțime de surprize pentru invitați, de la jocuri amuzante la dansuri tradiționale. În plus, muzica a fost alegerea perfectă pentru a încuraja toți invitații să danseze și să se distreze alături de miri.

Fotograful de nuntă și echipa de filmare au fost alături de cuplu în fiecare moment important al nunții, surprinzând cele mai frumoase și emoționante momente, precum și toată distracția de la petrecere. Acesta a fost cu adevărat un eveniment unic și memorabil pentru toată lumea implicată, iar fotografiile și filmările de nuntă sunt o modalitate minunată de a păstra aceste amintiri vii și de a le împărtăși cu cei dragi.

Cuplul a reușit să combine tradițiile și obiceiurile cu elemente moderne, creând astfel un eveniment unic și de neuitat. Fotograful de nuntă și echipa de filmare au contribuit la acest succes prin capturarea momentelor importante și a distracției de la petrecere, iar cățelul lor de rasă Akita a adăugat un plus de adorabilitate în fotografiile de nuntă. Este clar că Andreea și Bogdan sunt o pereche perfectă și au făcut din nunta lor o zi specială, plină de iubire, bucurie și distracție.