Fotograf Botez

februarie 8, 2022
februarie 8, 2022 Fotograf Nunta

Fotograf Botez

Organizarea Botezului
Botezul este prima dintre cele 7 Sfinte Taine ale Bisericii, iar semnificația botezului a rămas aceeași din timpuri străvechi, prin botez fiecare credincios devenind membru al trupului tainic al lui Hristos.
Botezul celui mai nou membru al familiei este un eveniment foarte important si de aceea fiecare moment trebuie sa fie imortalizat.
In spatele unei fotografii bune de botez se afla mai mult decat un aparat foto modern si scump. Fotograful iti va fi aproape pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura ca imortalizeaza momentele principale din ziua botezului.
Un fotograf de botez trebuie sa fie atent la detalii, dar si la imaginea de ansamblu. El trebuie sa captureze cele mai mici detalii, cand este nevoie, de la trasaturile bebelusului si pana la aspecte precum luminozitatea, culorile, compozitie si contrast.
Fotograful de botez trebuie sa fie si creativ , astfel incat sa surprinda cele mai haioase si mai dragute momente cu bebelusul tau .
Intr-un final, tot ceea ce conteaza este sa va simtiti bine si sa va bucurati de acest eveniment special, atat tu, cat si invitatii. Si nu numai acum, ci si in viitor cand te vei uita peste fotografiile de la botez, alaturi de copil, povestindu-i si aratandu-i cat de frumoasa a fost acea zi.

,