Cristina & Alexandru

februarie 1, 2022
februarie 1, 2022 Fotograf Nunta

Cristina & Alexandru

Fotograf Nunta Constanta

Când i-am întâlnit prima dată pe Cristina si Alexandru , i-am rugat să împărtășească ceva ce le-a plăcut la partenerul lor. Alex a vorbit despre pasiunea Cristinei atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor si atingerea obiectivelor vieții . Când a venit rândul Cristinei, aceasta a inceput sa vorbească despre modul în care dragostea lui Alex o menține în timpuri grele. Am știut de la acea primă întâlnire că ziua nunții lor va fi atât de specială și minunată și nu a dezamăgit.
Nunta lor a fost rezultatul planificării in cel mai mic detaliu. Au organizat o petrecere grozavă pentru prietenii lor și au fost foarte dornici să-și facă părinții mândri .
Cristina si Alexandru ne-au oferit atât de multe lucruri frumoase de fotografiat in ziua nuntii lor , incat ne-a fost cel mai greu să restrângem ce să împărtășim în această postare pe blog .
Vă mulțumim foarte mult pentru că ne-ati primit la nunta voastra , in calitate de fotografi , a fost un privilegiu . Voi, prietenii și familiile voastre sunteți incredibili.

, ,